BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Beta-glukan uz redovitu primjenu jača imunitet višestruko

Objavljeno: 07/12/2016

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Beta Glukan, tekući dodatak prehrani s cinkom i vitaminom C

Beta-glukan se preporuča uzimati preventivno, a s primjenom bi se trebalo započeti nekoliko tjedana prije izlaganja djeteta kolektivu (jaslice, vrtić, škola). Uzimanje za vrijeme trajanja infekcije skratiti će vrijeme bolesti, dok će uzimanje nakon bolesti pridonijeti oporavku iscrpljenog organizma.

Mi, roditelji, uglavnom teško podnosimo bolest kod djeteta. Što je mlađe dijete, to nam je teže. Iako znamo da se radi o upali grla, povišenoj temperaturi bez drugih simptoma ili pak o vodenim kozicama, u nama je uvijek taj nelagodan osjećaj. Dječje su bolesti dio odrastanja (i dio roditeljstva) i teško ih je izbjeći.

Dijete tek pri prvom susretu s virusom ili bakterijom stvara protutijela, koja će taj isti mikroorganizam pri idućem kontaktu prepoznati i uništiti ga. No nedovoljna zrelost imuniteta kod prvog susreta razlog je obolijevanja, koje najčešće prati povišena tjelesna temperatura. Tijekom godine dana normalno je do 8 obolijevanja kod manje djece, pri čemu se najčešće radi o virusnim infekcijama dišnog sustava.

Rastom i razvojem djeteta, raste i osnažuje se i njegov imunološki sustav, kao temelj zdravlja. Međutim imunološkom se sustavu u najosjetljivijoj dječjoj dobi može pomoći.

Beta-glukan je snažan prirodni imunomodulator. Istraživanja o beta-glukanu i njegovoj aktivnosti su započela još šezdesetih godina 20. stoljeća. Brojne studije govore u prilog njegovom pozitivnom utjecaju na imunološki sustav.

Redovitom primjenom beta-glukana djelotvornost imuniteta može se povećati i nekoliko puta. Ono što je također važno naglasiti jest da su studije dokazale kako je primjena beta-glukana sigurna. Ne izaziva nuspojave niti je primijećeno njegovo zadržavanje u organizmu.

Biovitalis Beta Glukan uz visoku dozu beta-glukana sadrži i vitamin C i cink. Primjenjiv je za djecu od prve godine života. Uzima se samo jednom dnevno, a zbog ugodnog voćnog okusa djeca će ga rado uzimati svakodnevno.

Naručite svoj Beta Glukan online!

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: