BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Bezbolno uklanjanje fibroma

Objavljeno: 05/05/2021

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Na koži odraslih osoba s godinama raste broj dobroćudnih izraslina koje nazivamo fibromima. Fibromi izgledaju kao mekani čvorići iznad razine kože promjera od nekoliko milimetara pa do centimetra. Pojava fibroma najčešća je na vratu, pazusima, preponama, ispod dojki, po trbuhu i slično, odnosno na mjestima gdje se koža tare.

Osim što predstavljaju estetski problem, problematični su na mjestima velikog trenja kože gdje dolazi do njihovog čestog ozljeđivanja ili iritacije uslijed znojenja.

Pojava te rast fibroma na koži nema jasan uzrok. Pojedinci ih imaju mnogo, dok drugi manje. Poznato je da s godinama njihov broj te veličina na koži raste. Fibromi su izrasline na koži koje nisu zarazne i nemoguće ih je dobiti u kontaktu s drugim ljudima. Vrlo često se njihova pojava povezuje s obiteljskom genetikom i prisutniji su na pregibima kod osoba s povećanom tjelesnom težinom.

Zbog čestog ozljeđivanja ili iritacije fibroma, njihovim uklanjanjem moguće je spriječiti njihovo daljnje širenje te moguće sekundarne infekcije. Osim toga, izrasline na koži vizualno i estetski nagrđuju izgled kože, zbog čega pojedinci često imaju problema sa samopouzdanjem i kvalitetom života.

Fibrome je moguće odstraniti primjenom proizvoda koji imaju funkciju isušivanja izrasline.

Proizvodi su specijalno formulirani kako bi se njihovom svakodnevnom primjenom bezbolno odstranila izraslina s kože.

Upornom i strpljivom primjenom proizvoda Medna Rosa PLUS 100% moguće je sigurno i učinkovito ukloniti izrasline na koži. Unaprijeđena formulacija sadrži čak 20% ekstrakta kore vrbe, koji prirodno sadrži visok udio salicilne kiseline. Zahvaljujući kombinaciji prirodnih ekstrakata vrbe, limuna, nevena i hrasta s jabučnim octom, tekućina isušuje premazano područje i pomaže ukloniti neželjenu izraslinu. Prirodan ekstrakt kokosa dodan u formulaciju daje ugodan miris tekućini. Proizvod je upakiran u bočicu s roll-on aplikatorom koji omogućuje precizno i direktno nanošenje proizvoda na izraslinu. Bočica je praktične veličine koja lako stane u džep ili torbicu i nadohvat je ruke za korištenje više puta tijekom dana. Medna Rosa PLUS pogodna je za djecu, trudnice i odrasle.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: