BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

BIOVITALIS je ponosni sponzor KK Varaždin

Objavljeno: 06/03/2024

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Sigurni smo da će 2024. biti odlična sezona za mlade nade košarkaškog kluba Varaždin.

Uz njih učimo koliko je važna fizička aktivnost za sveukupno zdravlje i izuzetno smo ponosi što nose i naše sponzorske boje na dresovima.

Prošle je godine klub promijenio ime i vizualni identitet, a došlo je i do promjena u vodstvu. Te su se promjene vrlo brzo vidjele i u rezultatima i to u nekoliko selekcija. Klub trenutno broji više od 100 članova u šest selekcija: seniori, kadeti (U17), pred-kadeti (U15) i Škola košarke (U9, U11, U13).

Trud svih uključenih vidi se na uključenosti i odličnim rezultatima, a među najaktivnijim su članovi Škole košarke koji intenzivno rade na privlačenju novih mladih sportaša u klub. Klub se uvelike oslanja na svoje vjerne volontere, te smo baš zato s ponosom podržali njihov rad kroz sponzorstvo.

Rad, predanost i zdrave navike vrijednosti su koje dijelimo s Košarkaškim klubom Varaždin i trudimo ih se promicati u svakom koraku našeg poslovanja.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: