BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Pokrenuli smo suradnju s Ansamblom LADO

Objavljeno: 02/02/2024

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Koliko truda, vježbe i odricanja je potrebno za savršeni nastup najbolje znaju vrsni izvođači Ansambla LADO. Izuzetno smo ponosni što će im u sezoni 2024. baš naši funkcionalni proizvodi za mišiće, zglobove i kosti pomoći u zadržavanju forme i ubrzavanju oporavka.

Lado x Biovitalis launch event

Ovu koncertnu sezonu započinjemo zajedno, kao partneri. Vrsni umjetnici Ansambla LADO prije, tijekom i nakon svojih napornih treninga koristit će upravo naše funkcionalne gelove, balzame i ulje za što bolje rezultate. Sigurni smo da će im naša linija bogata prirodnim esencijama proizvedena po najvišim standardima dobre proizvođačke prakse olakšati svakodnevni život i izuzetno smo ponosni na to.

Na ovu suradnju odlučili smo se jer s Ansamblom LADO dijelimo brojne zajedničke vrijednosti poput autentičnosti, jedinstvenosti, težnje prema kvaliteti i fokusa na ostvarivanju izvanrednih rezultata. Naš glavni cilj suradnje je olakšati umjetnicima Ansambla LADO njihov rad, dok oni istovremeno postaju ponosni ambasadori BIOVITALIS® proizvoda. Tijekom sljedećih mjeseci, umjetnici Ansambla LADO će iskusiti naše najtraženije funkcionalne gelove, balzame i ulja te s ljubavlju podijeliti svoje dojmove s publikom.

Sve članove smo detaljno upoznali s proizvodima koje će koristiti Launch Eventu u velikoj plesnoj dvorani Ansambla LADO. Na eventu su Ivana Zagorec Kolednjak i Stjepan Kolednjak, predstavili su našu tvrtku, vrste proizvoda i srž naše misije. Svi proizvodi koji će biti korišteni i recenzirani od strane umjetnika Ansambla LADO odabrani su u suradnji s stručnim timom unutar Lada, posvećenim fizičkoj pripremi za zahtjevne plesne koncerte.

Kondicijska trenerica Ansambla LADO, Tamara Despot, oduševljeno je podržala ovu suradnju, ističući važnost BIOVITALIS® proizvoda u prevenciji ozljeda i podršci trenažnim procesima umjetnika. Tamara je naglasila: “BIOVITALIS® proizvodi svakom plesaču uvelike olakšavaju trenažni proces, bilo da se radi o akutnom stanju pojedine ozljede ili o potpori, odnosno, svojevrsnoj pripremi za trenažno-plesni proces. Također, suplementi prehrani iz sportske linije BIOVITALIS® omogućuju plesačima ostvarivanje boljih performans rezultata i brži oporavak između plesnih proba.”

Ova suradnja s Ansamblom LADO donosi nam veliko zadovoljstvo i naglašava koliko je važno pružiti adekvatnu njegu profesionalnim umjetnicima. Ansambl LADO, s njihovim izazovnim izvedbama bez obzira na vrstu, inspirira nas da zajedno stvaramo sinergiju prirode i profesionalizma, pružajući podršku umjetnicima u ostvarivanju njihovih vrhunskih izvedbi.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: