BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Briga o mentalnom zdravlju je bitna

Objavljeno: 12/04/2024

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Briga o mentalnom zdravlju djece je od neprocjenjive važnosti. Svijet u kojem odrastaju prepun je izazova i emocija, te je važno da djeca nauče prepoznavati i izražavati svoje osjećaje na zdrav način. U sklopu svoje posvećenosti ovoj važnoj temi, udružili smo se s talentiranom ilustratoricom Kajom Kajfež kako bi stvorili edukativni plakat koji će djeci pomoći u prepoznavanju emocija.

Plakat započinje snažnom porukom: “Briga o mentalnom zdravlju je bitna.” Ovo je ključna poruka koju želimo poslati djeci u godinama kada je bitno izraziti nove kompleksne osjećaje. Ilustracijama djece čiji izrazi lica odgovaraju različitim emocijama, poput sreće, tuge, uzbuđenja, ljutnje, ponosa, zadovoljstva, sramežljivosti, nervoze, osjećaja uspjeha, ljubomore, straha, povrijeđenosti prikazuje kompleksne osjećaje na jednostavan način, jasan čak i mlađima. Svaka od ovih emocija je važna i normalan dio ljudskog iskustva, samo što je bitno znati prepoznati svaku pojedinačno i pravilno reagirati na nju.

Biovitalis brine o mentalnom zdravlju djece

Ovi plakati bit će izloženi u pedijatrijskim čekaonicama, bolnicama, vrtićima i školama diljem Hrvatske kako bi osnovnoškolcima pomogli u verbaliziranju njihovih emocija. Omogućujući djeci da razumiju i izraze svoje osjećaje, pomažemo im u razvoju emocionalne inteligencije i sposobnosti suočavanja s životnim izazovima.

Ova inicijativa odražava našu težnju u stvaranju pozitivnih promjena u društvu, posebno u području mentalnog zdravlja djece.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: