BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Dezinfekcija ruku u obrani od koronavirusa

Objavljeno: 07/05/2020

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Širenjem koronavirusne bolesti (COVID-19) uzorkovane koronavirusom, stručnjaci već nekoliko mjeseci intenzivno govore o važnim preporukama kojih se svatko od nas treba pridržavati i naučiti živjeti s njima. Preporuke se donose na svakodnevnoj razini kako vrijeme od pojave epidemije odmiče.

Od samog početka pojave koronavirusne bolesti na našim prostorima u svrhu prevencije od velike je važnosti održavanje socijalne distance te pridržavanje higijenskih mjera. Najučinkovitije opće mjere prevencije su često pranje ruku uz upotrebu sapuna i tople vode u trajanju od minimalno 20 sekundi te korištenje higijenskog gela za dezinfekciju ruku nakon pranja.

Ukoliko nismo u mogućnosti oprati ruke preporuča se upotreba gela ili tekućine za dezinfekciju ruku na bazi alkohola.

Operite i dezinficirajte ruke posebice nakon boravka na prenapučenim javnim mjestima i mjestima kretanja velike koncentracije ljudi (sredstva javnog prijevoza, trgovine, ordinacije te zdravstvene ustanove). Uvijek pri ruci imajte učinkoviti dezinficijens na bazi alkohola koji je djelotvoran u obrani protiv bakterija i virusa. Dodirivanjem lica (očiju, nosa te usta) nečistim rukama vrlo lako možemo unijeti virus u organizam ili ga proširiti u naše domove te radna mjesta.

Dezinficijensi za ruke na bazi alkohola djelotvorni su u obrani protiv koronavirusa te učinkovito ubijaju mikroorganizme.

Biovitalis Gel za dezinfekciju ruku upakiran je u praktično pakiranje od 100 ml te je posebice pogodan za lako korištenje izvan kuće (u automobilu, trgovini, liječničkoj ordinaciji…). Gel za dezinfekciju ruku na bazi alkohola učinkovito dezinficira kožu ruku te ubija 99,9% virusa i bakterija. Unatoč tome ne isušuje kožu ruku jer sadrži ekstrakt aloe vere, alantoin i glicerin koji njeguju i štite kožu te je čine hidratiziranom i mekom. Ugodan je za primjenu, bez ljepljivog traga na rukama. Prikladan je za djecu i odrasle. Gel je potrebno istisnuti na suhe ruke i trljati dok se potpuno ne osuši, a najmanje 60 sekundi. Koristiti bez vode.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: