Gdje kupiti?

BIOVITALIS® proizvodi dostupni su ti 24 sata u ovoj web trgovini, a možeš ih kupiti i u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama u Hrvatskoj.

Gdje kupiti?

BIOVITALIS® proizvodi dostupni su ti 24 sata u ovoj web trgovini, a možeš ih kupiti i u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama u Hrvatskoj.

BIOVITALIS® proizvodi su ti dostupni 24 sata u ovoj web trgovini i možeš ih naručiti u svega nekoliko koraka. Trošak dostave na tvoju kućnu adresu iznosi samo 4,25 €. Ukoliko je vrijednost tvoje narudžbe veća od 40 €, mi ćemo ti proizvode dostaviti potpuno besplatno. Trudimo se svaku narudžbu obraditi brzo kako bi naručeni proizvodi bili dostavljeni na tvoju adresu unutar 3 radna dana. Naši partneri u dostavi paketa su DPD i GLS.

Ukoliko više voliš vidjeti proizvod uživo prije kupnje, potraži naše proizvode u najbližoj ljekarni ili specijaliziranoj prodavaonici. Sve ljekarne i specijalizirane prodavaonice u Hrvatskoj upoznate su s BIOVITALIS® proizvodima. U slučaju da ih trenutno nemaju na polici, naručit će ih za tebe, najčešće, unutar jednog radnog dana.

 

Informacije za kupce izvan Hrvatske

Ako živiš izvan Republike Hrvatske, ali unutar EU, trošak dostave na tvoju kućnu adresu iznosi 16,50 €. Pravo na besplatnu dostavu ostvaruješ kupnjom proizvoda u vrijednosti većoj od 146,50 €. Iako smo udaljeni, potrudit ćemo se da naručeni proizvodi stignu na tvoju adresu unutar 5 radnih dana.

Naši su proizvodi također dostupni u ljekarnama u Bosni i Hercegovini (zastupnik Oktal Pharma d.o.o., Sarajevo), Makedoniji (zastupnik Galev 2002 dooel, Kavadarci) i Crnoj Gori (zastupnik Nativa d.o.o., Budva).

 

Informacija za ljekarne i specijalizirane prodavaonice

BIOVITALIS® proizvodi su dostupni putem sljedećih veledrogerija:

  • Medika d.d.
  • Oktal Pharma d.o.o.
  • Phoenix farmacija d.d.
  • Medical intertrade d.o.o.