BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Kako dezinficirati površine

Objavljeno: 27/05/2020

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Kako bismo očuvali svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih te ostalih ljudi, posebnu pažnju potrebno je posvetiti dezinfekciji. Dezinfekcija površina uz redovito održavanje higijene ruku te socijalno distanciranje važna je u obrani od koronavirusa. Naš svakodnevni život trebamo prilagoditi današnjoj situaciji i prilikama u kojima smo se našli. Pridržavanjem nekih osnovnih i jednostavnih pravila zaštitit ćemo ne samo sebe već i naše bližnje, posebice starije osobe, kronične bolesnike, osobe oslabljelog imunološkog sustava.

Svakog dana čistite prostore u kojima boravite deterdžentima za kućanstvo i toplom vodom. Prilikom korištenja sredstava za čišćenje držite se preporuka proizvođača.

Nakon uobičajenog čišćenja, površine dezinficirajte univerzalnim sredstvom za dezinfekciju na bazi alkohola (najmanje 70 % alkohola) koje je učinkovito protiv mikroorganizama.

Također najmanje dva puta dnevno uz sve dodirne površine dezinficirajte pametne i druge telefone, tipkovnice, konzole, računala te ostale dodirne površine koje koristi veći broj osoba.

Ne zaboravite na dezinfekciju najčešćih dodirnih točaka u kućanstvu kao što su ručke na vratima i prozorima, slavine u kupaoni i kuhinji, tipke vodokotlića, daljinske upravljače, prekidače za struju i zvona na vratima.

Koristite sredstva za dezinfekciju pametno i odgovorno. Prije samog korištenja pročitajte i strogo slijedite uputstva za korištenje. Proučite kontaktno vrijeme te ostavite da sredstvo djeluje sukladno uputama na pakiranju kako bi provedena dezinfekcija bila učinkovita.

Samo registrirana sredstva za dezinfekciju površina, materijala, pribora i namještaja na bazi alkohola učinkovita su u borbi protiv mikroorganizama.

Biovitalis Univerzalni sprej za dezinfekciju učinkovito dezinficira površine te ubija 99,9 % virusa i bakterija. Sprej za dezinfekciju na bazi alkohola (70 % etanola) bez prisutnog mirisa, prikladan je za sve površine, materijale, pribor i namještaj. Jednostavan je za uporabu, odnosno potrebno je samo 60 sekundi za uništenje prisutnih mikroorganizama. Sprej za dezinfekciju nije potrebno naknadno ispirati. Proizvod je registriran, odnosno upisan u registar biocidnih pripravaka pri Ministarstvu zdravstva.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: