Naša priča

... započela je još 1996. godine i od tada smo proizveli tisuće prirodnih, učinkovitih proizvoda koji svoje mjesto pronalaze u domovima naših vjernih kupaca.

Naša priča započela je ostvarenjem višegodišnjeg sna moje mame Đurđice da znanje o ljekovitim biljkama, koje je godinama marljivo stjecala, pretoči u proizvode za zdravlje i ljepotu.

Mala tvrtka koju je osnovala pokušavala je pronaći svoje mjesto pod suncem. Sve dalje se širio glas o kvalitetnim i djelotvornim BIOVITALIS® proizvodima, kreiranim od najkvalitetnijih prirodnih esencija, s puno ljubavi.

Po završetku školovanja, s velikim entuzijazmom i ushićenjem, i ja sam ponosno postala dio Biovitalis obitelji. I meni je, baš kao i mojoj mami, beskompromisna kvaliteta naših proizvoda uvijek bila na prvom mjestu.

Nastavila sam razvijati jedinstvene i inovativne proizvode za zdravlje i ljepotu, ugrađujući u svaki samo najbolje iz prirode.

Kao farmaceutu, osobito su mi važni uvjeti u kojima naši proizvodi nastaju, stoga je Biovitalis ponosni vlasnik certifikata koji jamče kvalitetu i sigurnost naših proizvoda.

S ljubavlju i pažnjom proizvedeni, inovativnog i bogatog prirodnog sastava – samo su takvi proizvodi dovoljno dobri za tebe.

Danas je Biovitalis obiteljska tvrtka, kojom upravljam zajedno sa suprugom Stjepanom, a zahvaljujući našoj djeci, nadahnuća i entuzijazma nam ne nedostaje.

Nastojat ćemo BIOVITALIS® razvijati kako bi postao prepoznatljiv brend proizvoda za zdravlje i ljepotu koje ponosno proizvodimo u Hrvatskoj.

Hvala što si i ti dio naše priče!

Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije
direktorica i vlasnica tvrtke Biovitalis

Biovitalis_Nasa-prica_02-2
Uz Ivanu, magistru farmacije, tvrtkom upravlja i suprug Stjepan, diplomirani ekonomist
Biovitalis_Nasa-prica_004-2
Briga za kvalitetu i sigurnost proizvoda na prvom su nam mjestu
Biovitalis_Nasa-prica_04
Zaposlenici tvrtke naša su najveća vrijednost
Biovitalis_Nasa-prica_03
Proizvodimo u modernoj tvornici prema standardima HACCP i ISO 22716:2007