BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Prednosti džepnog inhalatora za lakše disanje

Objavljeno: 27/05/2020

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Tijekom sezone respiratornih smetnji rijetko tko ostane pošteđen. Barem nekoliko puta u godini zadesi nas problem s gornjim dišnim putevima, odnosno prehlada popraćena hunjavicom, kihanjem, začepljenošću ili curenjem nosa bez ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. Infekcije donjih dišnih puteva mogu biti težeg oblika od infekcija gornjih dišnih puteva te zahtijevati ozbiljno liječenje. Za virusne respiratorne infekcije nema učinkovitih lijekova, dok antibiotici djeluju samo na bakterijske.

Dišni sustav najotvoreniji je organski sustav koji započinje nosom i ustima te se putem dišnih puteva nastavlja do pluća. Neprekidno je izložen okolini te je njegova uloga izmjena plinova. Udišući zrak, uz kisik koji nam je neophodan za život stanica, u tijelo nam ulazi i mnoštvo različitih mikroorganizama (bakterije i virusi). Bakterije i virusi uzročnici su respiratornih smetnji koji se lako prenose u obliku aerosola, kapljičnim putem te dodirom. Ne postoji učinkovit način kako se sačuvati od respiratornih smetnji, ali u većini slučajeva radi se o kratkoročnoj samoizlječivoj bolesti.

Većina nas preboli blaže respiratorne infekcije gornjih dišnih puteva uzrokovane štetnim mikroorganizmima raznim metodama samoopomoći.

Otežano disanje i začepljenost gornjih dišnih puteva moguće je olakšati vodeno-parnom inhalacijom ili difuzerom uz dodatak eteričnih ulja.

Inhalaciju zbog praktičnih razloga nije moguće provesti izvan kuće, stoga nam u olakšavanju disanja uvelike mogu pomoći džepni inhalatori.

Džepni inhalatori u malom pakiranju praktični su za transport te primjenu. Vrlo su učinkoviti kod prehlade i otežanog disanja zbog djelotvornih eteričnih ulja.

Aromatični inhalator s eteričnim uljima u praktičnom džepnom pakiranju omogućuje aromaterapijski učinak bilo gdje i bilo kad. Inovativna kombinacija eteričnih ulja oslobađa gornje dišne puteve te djeluje snažno antivirusno, što inhalator čini idealnim za primjenu u sezoni respiratornih smetnji. Sadrži prirodna organska eterična ulja japanske metvice, eukaliptusa, bijelog bora i ravensare. Rukovanje džepnim inhalatorom lagano je za primjenu – potrebno je samo odvrnuti poklopac, približiti nosnici i duboko udahnuti. Može se primjenjivati više puta tijekom dana. Nakon upotrebe potrebno je čvrsto zatvoriti poklopac. Ne preporučuje se primjena kod djece mlađe od 6 godina niti u slučaju preosjetljivosti na eterična ulja.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: