BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

U zdravom tijelu zdrav duh

Objavljeno: 12/04/2024

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Brinemo za zdravlje i ljepotu, ali zdravlje bi ipak trebalo biti na pravom mjestu. Upravo zato rado podržavamo sportske događaje u kojima natjecatelji ne pokazuju samo svoju snagu, već i izdržljivost i brigu o svom tijelu. Jedna od takvih je uistinu jedinstvena utrka u Hrvatskoj – 24 sata Ivančice. Cilj za svakog od sudionika je maksimalan broj puta doći do vrha planine Ivančice unutar 24 sata. Nakon takvog napora veoma su bitni adekvatni proizvodi koji će pomoći u regeneraciji i bržem oporavku. Naša linija funkcionalnih gelova i balzama razvijena je za podršku koštano-mišićnom sustavu i često je korištena od strane sudionika utrke.

Osim 24 sata Ivančice, redovito sudjelujemo u još jednoj poznatoj utrci koja počinje u 24 sata – Novogodišnjoj utrci u Varaždinu i brojnim drugim sportskim manifestacijama koje promiču zdravlje i izvrsnost.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: