BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Valerijana i tamjan – moćna kombinacija kod napetosti i nervoze

Objavljeno: 05/05/2023

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Napetost, nervoza, stres, nesanica, loše raspoloženje – često su spominjani pojmovi naših svakodnevica. Stres je uobičajena pojava u životima svakoga od nas koji utječe na našu ravnotežu i sklad organizma. Svakodnevno smo na meti različitih vanjskih i unutarnjih čimbenika (stresora) zbog kojih se događaju razne fizičke i psihičke promjene u našem ponašanju i našim tijelima.

Zbog stresne situacije naše tijelo izlazi iz stanja ravnoteže te pokreće niz metaboličkih funkcija kako bi se vratilo u prvobitno stanje i ponovno postiglo sklad. Pokretanjem metaboličkih funkcija uzrokovanih stresom, posljedično dolazi do promjena u organskim sustavima te promjena u njihovom funkcioniranju.

Kako stres utječe na tijelo

Stalna izloženost stresu te loše reagiranje na stresore može dovesti do pojave psihičkih i tjelesnih bolesti.

Primjenom eteričnih ulja u kontroliranim količinama moguće je očuvati zdravlje te se oduprijeti pojavi bolesti. Eterična ulja su smjese raznih kemijskih aktivnih spojeva dobivena iz biljaka destilacijom ili tiještenjem.

Osim aktivnim sastojcima, svojim intenzivnim mirisima eterična ulja djeluju na naše raspoloženje i emocionalno stanje.

Eterična ulja koja ublažavaju stres: valerijana i tamjan

Kombinacija eteričnog ulja valerijane te arapskog tamjana djeluje izrazito umirujuće i opuštajuće te se smatra moćnom kombinacijom u ublažavanju stresa, napetosti i uznemirenosti.

Primjenom aromaterapijskih proizvoda koji u svom sastavu sadrže prirodna eterična ulja valerijane i tamjana moguće se nositi sa stresnim situacijama te osjećajima koji u nama izazivaju negativne emocije. Korištenjem takvog proizvoda postižemo unutarnju ravnotežu te sprječavamo pojavu bolesti koje nastaju kao posljedica stresnih situacija te emocionalnih i psihičkih problema.

Biovitalis Antistres inhalator džepni je aromaterapijski proizvod s eteričnim uljima koja smanjuju stres, napetost i nervozu. 100% organska eterična ulja valerijane, arapskog tamjana, kadulje, slatke naranče i prave lavande djeluju opuštajuće u stanju napetosti, stresa i tjeskobe. Valerijana je biljka s bogatom poviješću upotrebe kod uznemirenosti i nervoze. U kombinaciji s drugim eteričnim uljima smanjuje stres i napetost, vraća dobro raspoloženje i pomaže lakšem uspavljivanju. Pažljivo odabrana organska eterična ulja sigurna su za svakodnevnu primjenu više puta tijekom dana. Praktično džepno pakiranje omogućuje antistresni učinak bilo gdje i bilo kad.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: