BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Virusne bradavice – Saznajte što su, zašto nastaju i kako ih se riješiti

Objavljeno: 09/11/2016

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Što su virusne bradavice i zašto nastaju?

Virusne bradavice su česte i u dječjoj i u odrasloj dobi. Mogu se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela, na koži ili sluznici. Radi se o zaraznoj virusnoj bolesti kože. Uzročnici virusnih bradavica su humani papiloma virusi (HPV) kojih ima stotinjak tipova. Ovisno o tipu HPV-a, razlikuju se različite vrste bradavica. Najčešći oblik su obične bradavice (verrucae vulgares). Postoje i zaravnjene, končaste bradavice, kondilomi…

Obične bradavice su hemisferične izrasline boje kože, na početku glatke, a postepeno postaju hrapave. Najčešće narastu na gornjoj strani šake i prstima. Ukoliko narastu na stopalima (verrucae plantares), izgledaju kao ravno zadebljanje (zbog pritiska) i lako se mogu zamijeniti s kurjim okom ili natiskom. Nedvojbena dijagnoza se može postaviti na temelju crnih točkica u samom središtu bradavice. Radi se o popucalim kapilarama u tkivu bradavice.

Kako se riješiti bradavica?

Bradavice na rukama i dijelovima tijela na kojima nema pritiska su bezbolne i bez simptoma. Bol mogu uzrokovati bradavice na stopalima, na koje se hodanjem čini pritisak. Međutim, s estetskog stajališta bradavice mogu biti vrlo neugodne i želimo ih se riješiti na što brži, jednostavniji i bezbolniji način. Bradavice se mogu ukloniti pomoću nekoliko tretmana u liječničkoj ambulanti, ili kod kuće, a nježan i neinvazivan način.

Medna Rosa je tekućina koja pomaže prirodno, učinkovito i bezbolno ukloniti virusne bradavice. Razvio ju je farmaceut a učinkovitost je dokazana kod 98% korisnika.

Inovativna formulacija sadrži čak 6 visokoaktivnih prirodnih sastojaka: jabučni ocat, med, ekstrakte limuna, hrasta, nevena i vrbe. Mednu Rosu mogu koristiti i djeca i odrasli. Kistićem koji je pričvršćen na poklopac bočice se virusna bradavica premazuje više puta dnevno.

Iskustvo korisnika: Imala sam na rukama dvadesetak bradavica, najstarije oko godinu i pol. Isprobala sam razne proizvode iz ljekarne, bila čak i na spaljivanju. Magistra u ljekarni mi je preporučila Mednu Rosu i s njom sam se uspjela riješiti bradavica u roku dva tjedna. Mirjana

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: