BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40€
20% POPUSTA NA PRVU NARUDŽBU
DOSTAVLJAMO BRZO
POKLON ZA NARUDŽBE IZNAD 25€

Ulaganje u budućnost uz EU fondove

Objavljeno: 12/04/2024

Vrijeme potrebno za čitanje: 2min

Od samih početaka proizvodnje 1996. godine kvaliteta sirovina i proizvoda su na prvom mjestu. Time se vodimo godinama, te su naši proizvodni procesi certificirani sukladno Dobroj Proizvođačkoj Praksi za kozmetiku (ISO 22716:2007), te sukladno zahtjevima HACCP-a za proizvodnju dodataka prehrani. Oba certifikata godišnje provjerava međunarodna tvrtka DNV GL čime se potvrđuje usklađenost našeg poslovanja sa smjernicama koje jamče kvalitetu i sigurnost  kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani. Ipak, 2017. godine došlo je vrijeme da se proizvodni procesi dovedu na višu razinu. Te smo godine krenuli u rekonstrukciju i opremanje nove tvornice koja nam je omogućila brže, kvalitetnije i zelenije poslovanje.

Nova Biovitalis tvornica i solarni paneli

2019. godine uspješno smo završili projekt izgradnje i opremanja nove tvornice kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda te dodataka prehrani, a kvalitetu projekta prepoznali su HAMAG-BICRO i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta koji su izgradnju i opremanje podržali s 45% bespovratnih sredstava iz strukturnih fondova Europske unije. Nova tvornica i vrhunska oprema omogućili su nam optimizaciju kompletnog poslovanja i lakše upravljanje cijelim proizvodnim lancem, od planiranja do otpreme. Projekt izgradnje i opremanja tvornice planiran je u dvije faze, no iskorištavanjem strukturnih fondova cijelu smo investiciju realizirali odjedanput, bez faznog pristupa, čime smo osigurali mnogo bolji položaj za nastup na domaćem i inozemnim tržištima.

Slični članci

Hej! Vidimo da ti se
sviđaju naši proizvodi.

Želiš ih kupiti uz
20% nižu cijenu?

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd za popust

Žao nam je što odlaziš,
ali ne moraš otići praznih ruku.

Poklanjamo ti
20% popusta

Prijavi se na naše novosti
i šaljemo ti kôd na mail.

Košarica 0
Nema proizvoda u košarici
Nastavi kupovinu
Završi kupovinu
x Member of Association Family 3plus

Pozdrav! Kao redovni član udruge Obitelji 3plus ostvaruješ pravo na 25% popusta na kupnju u BIOVITALIS web trgovini (popust se ne obračunava na promotivna pakiranja, proizvode koji su na rasprodaji, akciji ili uključuju gratis proizvod.).

U polje predviđeno za upis promo kôdova upiši promo kôd OBITELJI3PLUS. Nakon toga otvorit će se prozorčić u koji je potrebno upisati članski broj u udruzi Obitelji 3plus.

U slučaju nejasnoća, vrlo rado ti stojimo na raspolaganju putem emaila webshop@biovitalis.hr!

×

Unesi svoj članski broj: